Här kan du köpa en bra vägghylla – Guide med tips

Vägghyllor är den perfekta förvaringslösningen för väldigt många, framför allt den som inte har så mycket plats över där hemma. Men var hittar man egentligen snygga och bra vägghyllor? Här kommer några förslag:

>> Klicka här för att se hela sortimentet av vägghyllor

I inredningsbutiker och möbelbutiker
Många av dessa har nämligen olika vägghyllor i sina sortiment, då det är en så väldigt populär inrednings- och förvaringsprodukt. Dock varierar förstås det exakta utbudet väldigt mycket, beroende på vilken butik man vänder sig till. Men bor du på en ort där det finns flera butiker av det här slaget att vända sig till, är chanserna ganska goda att du kan hitta något passande i någon av dem.

I möbelvaruhus
Med detta menar vi de stora kedjorna, som t.ex. IKEA, Rusta, Jysk och liknande, som brukar ha varuhus runt om i landet. De flesta av dessa har nämligen några olika vägghyllor i sina sortiment också, även om utbudet inte brukar vara direkt hisnande.

På nätet
Nätbutiker är idag ett bra knep att ta till när man vill köpa det mesta, och vägghyllor är inget undantag. Istället kan man mycket väl hitta både bättre, billigare och mer originella vägghyllor om man ger sig ut på nätet för att leta upp något passande. Hittar du inget i de ”vanliga” butikerna, är detta därför något vi verkligen rekommenderar att du överväger.

Försök tillverka en vägghylla på egen hand
Detta är givetvis en metod att skaffa vägghyllor som endast rekommenderas för den som gillar hantverk, träslöjd och liknande, samt även är lite händig av sig. Men har du minsta anlag för detta, är det faktiskt inte så svårt som man kanske kan tro att tillverka en vägghylla själv, så varför inte ge det ett försök? Det finns dessutom bra instruktioner för detta att tillgå bland annat på Internet.